Explorează Categoria Accesorii chiuvete bucatarie cu Cuzu.ro - O Galerie a Reducerilor!


Călătoria Accesorii chiuvete bucatarie - Descoperă Oferte Incredibile!

Sifon + valva pentru chiuvete sanobi, cu 2 cuveSifon + valva pentru chiuvete sanobi, cu 2 cuve
Vezi pret
Sifon + valva pentru chiuvete sanobi, cu 2 cuve

Sifonul Sanobi este un sifon de dimensiune mare (90mm), care asigura o drenare mult mai eficienta decat in cazul unui sifon mai mic. Este prevazut cu un gratar cu design deosebit (fabricat din inox, ca si valva), cu dublu rol (de dop - prin apasare si oprire a resturilor rezultate in urma spalarii). *Acest sifon este compatibil numai cu Chiuvetele Sanobi cu 2 cuve.
Sifon + valva pentru chiuvete sanobi, cu 1 cuvaSifon + valva pentru chiuvete sanobi, cu 1 cuva
Vezi pret
Sifon + valva pentru chiuvete sanobi, cu 1 cuva

Sifonul Sanobi este un sifon de dimensiune mare (90mm), care asigura o drenare mult mai eficienta decat in cazul unui sifon mai mic. Este prevazut cu un gratar cu design deosebit (fabricat din inox, ca si valva), cu dublu rol (de dop - prin apasare si oprire a resturilor rezultate in urma spalarii). *Acest sifon este compatibil numai cu Chiuvetele Sanobi cu o cuva.
Sifon flexibil + jolly flex cu supraplin pentru chiuvete sanqSifon flexibil + jolly flex cu supraplin pentru chiuvete sanq
Vezi pret
Sifon flexibil + jolly flex cu supraplin pentru chiuvete sanq

Se utilizeaza la realizarea canalizarilor interioare. Pentru chiuvete cu scurgere de 60 mm. Asigura scurgerea apei din cada catre reteaua de canalizare Materiale: corp din PP de culoare alba; ventil scurgere si preaplin cu gratar din inox; garnituri de etansare de cauciuc. *Acest sifon este compatibil numai cu Chiuvetele Sanq.

Pe Cuzu.ro, categoria Accesorii chiuvete bucatarie deschide poarta spre o lume de oferte irezistibile. De la gadgeturi inovatoare la vestimentație trendy, aici descoperi tot ce ai nevoie pentru achiziții istețe.